Massage

Hot Stone Massage 75 min 

Hot Stone Massage är en väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.
Helkroppsmassage med varma lavastenar som ger en avstressad upplevelse och ny energi i kroppen efter behandlingen.
Perfekt för dig som:
• Behöver varva ner/är stressad
• Har dålig blodcirkulation
• Vill ge dig själv en total avslappning

Pris 975 kr

Klassisk Massage 30 min

Djupgående massage som ökar blodcirkulationen och släpper på mulskelspänningar. Lämpar sig för rygg och nacke alternativt benmassage.

Pris: 550 kr

Klassisk Massage 45 min  

Djupgående Massage som ökar blodcirkulationen genom knådningar & tryck, behandlingarna anpassas  utifrån ditt  behov.
Den här massagen passar dig som är trött & sliten i musklerna och behöver få upp blodcirkulationen och lätta på eventuella spänningar/knutor i musklerna.
Massage 45 minuters behandling är bäst anpassad till rygg, axlar & nacke för att hinna med att släppa på spänningarna.

Pris 650 kr

Klassisk Massage 60 min  

Helkroppsmassage som  ökar blodcirkulationen genom knådningar & tryck, den här massagen passar dig som är trött & sliten i musklerna och behöver få upp blodcirkulationen och lätta på eventuella spänningar/knutor i musklerna. Anpassas efter dig som kund.

Pris: 825 kr

Avslappnande Kroppsskrubb 60 minuter

Helkroppsskrubb med blåbär & bambufrön som ger en skonsam exfoliering. Milt doftande av blåbär som rengör kroppen skonsamt samtidigt som den tar bort döda hudceller, torkas av med varma mjuka handdukar.
Ta med dig känslan hem genom att köpa med dig en egen krobbsskrubb!

Pris: 825 kr

Lymfmassage 90 minuter 

En mjuk avslappnande massage som stimulerar lymfflödet i hela kroppen .Genom att stimulera lymfsystemet så ökar vi transporten av överskottsvätska från vävnaden i kroppen. Passar ALLA men framför allt dig som har hormonella svängningar, pirr i benen, svullna ben, frusenhet, sämre immunförsvar, sömnsvårigheter , oro & stress i kroppen, fibromyalgi, lymfödem, lipödem. Massagen utföres som helkroppsmassage under 90 minuter.

Pris: 1275 kr

Lymfmassage med Koppning 90 minute

En mjuk avslappnande Massage där lymfflödet bearbetas med mjuka lätta strykningar & tryck i lymfflödets riktning. I denna behandling används koppor för att lösa upp eventuella fibroser, ärrvävnad eller för dig som gått på Lymfmassage regelbundet och har "hård bindväv" som behöver stimuleras för att öka flödet & blodcirkulationen. Koppningen utföres på slutet av behandlingen. 

Pris 1400 kr