Ansiktsbehandling


Ansiktsbehandling 60 min
En på djupet rengörande och balanserande behandling som passar alla.
Vår hudterapeut börjar med en hudanalys därefter påbörjas rengöring, peeling, ånga med efterföljande rengöring av porer och orenheter.
Huden balanseras med passande produkter för din hud och efterföljande mask.
En ansiktsbehandling görs med fördel några gånger om året eftersom du då får en kontinuelig genomgång av huden för att förhindra hudsjukdomar och hålla huden i optimalt tillstånd. Känslan efter en ansiktsbehandling är fresh och silkeslen och en avslappnande stund för dig själv!

Vår hudterapeut Helena har jobbat många år inom yrket och har kunskapen att upptäcka eventuella hudförändringar och hudsjukdomar, dock krävs det en hudläkare för att ställa diagnos om så behövs. Det fina med Wasakliniken är att hudläkare och hudterapeut jobbar i tätt samarbete och hos oss är du i trygga händer!

Pris 1200 kr
Tillägg i Ansiktsbehandling 60 min:

- Frans och brynfärg               375 kr
- Frans eller brynfärg              300 kr
- Vax haka och överläpp        200 kr
- Vax haka eller överläpp      150 kr 
- Dermalux LED ljus                   400 kr
- AHA syra                                  400 kr
- Hydrojelly mask                     195 kr
- Dermaplane Pro/                   800 kr
   skalpell peelingLift & Glow Behandling 45 min
Underbar behandling som stramar upp, ger fukt och reducerar fina linjer.
Vi jobbar med cellförnyande peels eller härligt krämiga enzympeels som ger lyster och jämnar ut hudstrukturen, känslan blir ren och fresh.
Behandlingen inkluderar en Hydrojelly mask som är berikad med elektrolyter för att stimulera återfuktning och alger för en silkeslen lugnande och uppfriskande effekt eller en Firming Peptide mask som ökar syre- och näringstillförseln till huden som ger en fantastisk glow! 
Jättefin behandling och passar alla som behöver en extra kick till huden, denna behandling görs med fördel var 4 - 6:e vecka.

Pris 1295 kr
Tillägg Frans och Brynfärg    375 kr
Tillägg Frans eller Brynfärg   300 kr
Tillägg Ledljus                                 400 kr

 

Circadias Signaturbehandlingar

 

Oxygen Rx, 45 min    

Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Med hjälp av det renade syret slussas ett serum ned som innehåller 95% hyalyronsyra, vitaminer & antioxidanter. 


Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som är perfekt för en extra känslig, reaktiv hy, rosacea, perioral dermatit eller acnebenägen hud men som ändå vill ha en aktiv behandling med tydliga resultat.
Oxygen Rx verkar kärlsammandragande och kärlstärkande samtidigt som  det ljusar upp ojämn pigmentering.
Led ljus tillsammans med en fuktmask avslutar behandlingen.
Led ljus förbättrar bl a den cellulära återhämtningen och skyndar på läkning.

Pris 1295 kr
Tillägg Frans och brynfärg      375 kr
Tillägg Frans- eller Brynfärg   300 kr
Circadia SWiCH 75 min - Circadias Signaturbehandling
Denna behandling är fin att göra då och då som en återhämtnings behandling för att väcka och pigga upp huden.

SWiCH behandlingar är en komplett antiage-behandling som jobbar med energin i huden och passar perfekt för dig som vill reducera fina linjer och rynkor, jämna ut hudtonen och få en uppstramning.
Då SWiCH jobbar med cellenergi så passar behandlingen väldigt bra även dig som har varit långtidssjuk, utbränd, småbarnsförälder, jobbar oregelbundet, nattetid osv eftersom huden vid dessa tillstånd kan bli lite trött.

Energiproduktionen i hudcellen minskar dels i ålder men även av en rad olika anledningar, detta visar sig i form av fina linjer, rynkor, ojämn pigmentering och brist på elasticitet i huden.
Behandlingen är unik som ger energi och bränsle till cellkärnan genom ökad ATP-syntes (cellandning) samt reparerar huden inifrån och ut.  Är också bra för den som inte vill eller kan göra en kemisk peel.

SWiCH reverserar synbara tecken på förtidigt åldrande utan att orsaka skada, rodnad eller flagning, (viss lättare partiell fjällning kan förekomma) samt
hjälper till att öka ATP syntesen och återställer hudens ungdomliga utseende genom att öka cellens energinivå.

Behandlingen kan göras året om då den inte ger någon ökad solkänslighet.
OBS! Detta är en "leave on produktbehandling" vilket innebär att du inte får tvätta ansiktet med vatten på 12 timmar.
Du får även med en liten rengöring och kräm som du ska använda de närmaste 3-4 dagarna efter behandlingen.

Pris 1695 kr
Tillägg Frans och Brynfärg    375 kr
Tillägg Frans eller Brynfärg   300 kr
 

G.M Collins Signaturbehandlingar


Collagen 90+
Collagen 90+ är en hyllad och exklusiv WOW behandling som motverkar åldrandet och synligt ger din hud ett direkt lyft och mer ungdomligt utseende. G.M. Collins unika formula kombinerar en naturlig kollagenark och utvalda bioteknologiska ingredienser för att ge huden maximalt med fukt, näring och hjälper att minimera linjer och rynkor.

Detta är en underbar behandling som både är avslappnade och aktiv utan att skapa trauma eller inflammation. Det är en klinisk bevisad behandling som reducerar linjer, ökar cellmetabolism, förbättrad cellregenerering och ger åtstramning av vidgade porer. Den passar alla som behöver extra fukt, näring och som saknar det lilla extra som ger en strålande vacker hy!

Pris 1995 kr
Tillägg Frans och Brynfärg    375 kr
Tillägg Frans eller Brynfärg   300 kr
Tillägg Ledljus                                 400 krHydrolifting  60 min

En anti-age behandling för att synligt lyfta och strama upp hals. Ger direkt en fastare hud, intensiv återfuktning för en mer strålande och vitaliserande hud. Förbättrar huden elasticitet och uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Pris 1595 kr
Tillägg Frans och Brynfärg    375 kr
Tillägg Frans eller Brynfärg   300 kr
Tillägg Ledljus                         400 kr

 

Sea C Spa 60 min

Sea C Spa är en ren odlad C vitamin behandling för lyster och fräschör. Den ger huden en direkt effekt på hudton, porstorlek och energi. Sea C Spa är en kraftfull antioxidant behandling som jobbar för att motverka åldrande och är det perfekta valet för att fördröja de synliga tecknen på åldrande och ge huden energi.

Pris 1595 kr
Tillägg Frans och Brynfärg    375 kr
Tillägg Frans eller Brynfärg   300 kr
Tillägg Ledljus                         400 kr