PRX-T33

PRX-T33 är en unik biorevitaliserande och djupgående anti-age behandling som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden.

PRX-T33 består av TCA-syra (triklorättiksyra), väteperoxid och kojicsyra. Dessa aktiva ingredienser interagerar i huden på cellulär nivå och bidrar till ökad cellförnyelse samt stimulering av den egna hudens tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden direkt och på sikt.

När vi åldras så sker det successivt en nedbrytning av hudens funktioner, bland annat försämras hudens förmåga att producera talg, vilket ger huden ett försämrat barriärskydd. Huden blir allt tunnare, elasticiteten minskar och hudens förmåga att binda fukt försämras vilket resulterar i torrare hud.

Hur går en behandling med PRX-T33 till?
Vid en behandling med PRX-T33 masseras produkten in i huden med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden. Produkten appliceras därefter i jämnt applicerade lager för bästa möjliga resultat.
För bästa effekt av behandlingen får du med dig anpassade produkter hem som är rekommenderat att använda i ca 6 dagar efter din behandling för att förstärka behandlingens resultat.Behandlingen är nästintill smärtfri och du fjällar minimalt efter behandlingen.
 
Vilka områden kan man behandla?
De vanligaste behandlingsområdena är ansikte, hals och händer.

PRX-T33 lämpar sig att kombinera med andra behandlingar för att optimera effekten av behandlingarna. PRX-T33 kan med fördel kombineras med bland annat Dermapen och injektionsbehandlingar.

Vilka resultat kan man förvänta sig?
Effekten av PRX-T33 är omedelbar. Huden känns fräsch, återfuktad och mättad. Fina linjer och rynkor har mjukats upp och behandlingens egenskaper verkar långsiktigt.
För optimalt resultat rekommenderar vi mellan 3-5 behandlingar med en veckas mellanrum. Efter detta diskuterar du tillsammans med din hudterapeut hur man bäst underhåller resultatet med uppföljande behandlingar, vanligt är någon gång mellan 6-12 månader beroende på din ålder och typ av hudproblem/mål.

Pris    
Ansikte   1995 kr
Ansikte och hals   2495 kr
Hals              1500 kr
Handrygg   1500 kr

PRX-T33 är speciellt utvecklad för att samverka med andra avancerade behandlingar som te x Dermapen.
Tillsammans ger kombinationsbehandlingarna både högre och mer långtidsverkande effekt.

PRX i kombination med Dermapen

Ansikte                     3200 kr
Ansikte och hals    3700 kr