Peelingar


AHA syra peeling/ Kemisk peeling tillgodoser behoven hos dig som vill nyttja fördelarna med vårt medicinska hudvårdssystem som hjälper din hud att förnya sig själv.
Behandlingarna hos oss förebygger och minimerar många vanliga hudproblem och ger nytt liv och lyster åt din hud.

Med klinikbehandling och rätt produktrekommendation från din terapeut får du en märkbar förändring och maximalt resultat.
Produkterna och behandlingarna har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende av nya celler som ger en sundare utstrålning.

Vilka områden kan jag behandla med AHA-syra peeling / Kemisk peeling?

  • - Ansikte
  • - Hals
  • - Dekolletage
  • - Händer
  • - Armar


AHA-Syra peeling 30 min                         
Under behandlingen appliceras olika varianter av AHA/BHA syror beroende på vilka mål och behov du som kund har.

AHA Syror främjar hudföryngring och ger huden fin lyster samt förbättrar hudens kondition och sätter fart på cellförnyelsen.

Ger en fin Glow!

Kan göras som enstaka behandlingar för att kicka igång cellförnyelsen eller för ett mera hållbart resultat görs AHA-syra peelingar i kurform 3-5 gånger med ett tidsintervall på 1-3 veckor.

Pris 
Ansikte och hals  1090 kr
Tillägg Dermalux LED Ljusbehandling 400 kr

NeoStrata Retinol Peeling 30 min                  
 
Denna peel är unik med sin sammansättning av 3% Retinol och volymgivande Aminofill.
Denna peeling stärker, exfolierar och är ett kraftfullt anti-aging verktyg!
Mycket effektiv vid akne, solskadad hud med hyperpigmentering.
Aminofill är en blandning av Aminosyror som boostrar hudens egen produktion av hyaluronsyra och kollagen. Bisabolol som utvinns ur kamomill balanserar upp denna kraftfulla peeling med lugnande egenskaper.

Pris
Ansikte                                                         1500 kr
Ansikte, hals och dekolletage    2000 kr
Kemisk peeling - Jessner

En klassisk komination av 14% Resorcinol, 14% Mjölksyra, 14% Salisylsyra.
En medeldjup peeling som jämnar ut hudtonen, fina resultat på pigmentering, reducerar ärrvävnad, linjer och rynkor.
Denna peel ger en fjällning ca 3-4 dagar efter behandlingen som resulterar i en jämn och klar hud. 
Bör och ska förbehandlas med rätt hudvårdsprodukter för bästa resultat och för att minimera risker för reaktioner i huden,
Kontakta oss för mera information.
Passar upp till hudtyp 3.

Pris
Ansikte  1500 kr

Kemisk Peeling - MandeliClear + Vitamin A accelerator

En perfekt unik blanding av 7% mjölksyra, 7 % salisylsyra, 7% resorcinol och 7% mandelsyra.
En medeldjup peeling som är specifikt framtagen för att ljusa upp postinflammatorisk hyperpigmentering, melasma, milda acneärr samt ojämn hudton.
Tillsammans med Vitamin A Accelerator ger behandlingen extra effekt på djupare linjer och rynkor. Passar upp till hudtyp 5
Hudtyp 3-6 bör och ska förbehandlas med rätt hudvårdsprodukter 3-4 veckor innan behandling för att förhindra hyperpigmenteringar eller andra hudreaktioner.
Kontakta oss för mera information

Pris 
Ansikte 1700 krCosmelan - 6 månaders kur mot pigmenteringar


Cosmelan pigmentbehandling  är en världsledande och kraftfull behandling framtagen för hyperpigmenteringar och passar alla hudtyper och etniciteter.
Cosmelan reducerar melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering, sol- och åldersfläckar, jämnar ut hudtonen och är säker att utföra på alla hudtyper, oavsett hur melaninrik huden är.

Behandlingen verkar på alla stadier i pigmenteringsprocessen för att reglera överproduktion av pigment, reducera synliga hyperpigmenteringar och förebygga risk för återuppkomst.
För att uppnå maximalt och långvarigt resultat krävs det att huden går igenom flera cellförnyelseprocesser under behandlingens gång.

Behandlingen består av flera moment och inleds med rengöring och avfettning av huden.
Efter det appliceras den kraftfullt depigmenterande masken som ska verka i 8–12 timmar, du går hem med masken som tvättas av hemma.
Under kommande 48–72 timmar får inga aktiva produkter appliceras, endast melan recovery och melan 130 pigment control som är de hemmaprodukter som medföljer efter behandlingen.

Sedan följer ett sex månaders strikt protokoll av hemvårdsprodukter. Dessa produkter gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet.

Cosmelan kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att behandlingen kan utföras. Det är av största vikt att använda rekommenderad hudvård och följa din behandlares rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.

När är en Cosmelanbehandling lämplig?
* Melasma - hormonell pigmentering som ofta uppkommer i panna, kinder och överläpp
* Solfläckar som är ljusa och därför inte går att behandlas med IPL ljusbehandling

Under behandlingstiden ( 6 månader) träffas hudterapeut och kund 2-3 gånger för att säkerhetsställa att behandlingen fungerar optimalt.

Möjlighet till delbetalaning via Zaver finns.Pris 13 100 kr (Inklusive hemmaprodukter för hela behandlingsperioden)