Dermalux LED ljus

Dermalux® Tri-Wave Behandling
Multi-prisbelönt Dermalux® LED-fototerapi är en behandling som nyttjar kraften i naturligt ljus som ger ett synligt resultat med strålande, föryngrad och förfinad hud.
Hälsosam och vacker hud kan uppnås för alla med Dermalux Led ljus! 
Behandlingen ger omedelbar energi åt hudcellerna för att återuppliva en sliten och trött hy. En behandlingskur ger långvariga synliga resultat som stimulerar hudens naturliga föryngrings- och reparationsprocesser för att påskynda cellförnyelse, hjälper en problem hud, akne, rosacea och främjar en frisk hud.
Vi påverkas alla av ljusets kraft!
Ljus har många positiva effekter på våra kroppar; det hjälper oss att producera viktigt D-vitamin, främjar tillväxt, främjar välbefinnande och får vår hud att få lyster och GLOW.
Fototerapi förekommer naturligt runt omkring oss och bygger på principen att våra celler absorberar ljus och använder det för att förnya naturliga föryngrings- och reparationsprocesser. Olika våglängder stimulerar olika effekter i huden. Vi vet att pågående exponering för UV-ljus är mycket skadligt men kontrollerade nivåer av rött, blått och nära infrarött ljus har kliniskt visat sig vara fördelaktigt.
Hudceller som får energi fungerar bättre och kan regenerera upp till 200% snabbare vilket i sin tur leder till en mer ungdomlig, frisk och strålande hy.
Dermalux® LED -fototerapi
Dermalux® levererar hudspecifika behandlingar med hjälp av kombinationer av kliniskt beprövade våglängder av blått, rött och nära infrarött för att öka produktionen av kollagen och elastin, förbättra cirkulationen, minska rodnad, irritation och inflammerande bakterier.
Genom att använda den senaste generationens LED -teknik säkerställer Dermalux® en säker och målinriktad leverans av ljus med optimal intensitet för maximala hudförstärkande resultat.
Dermalux® är kemikaliefri och skadar inte huden. Den har en utmärkt säkerhetsprofil och är fördelaktig för alla hudtyper.
Vid hudtillstånd som rosacea, akne, psoriasis, pigmenteringar rekommenderas behandlingskur med täta sessioner för snabbare och bättre resultat.


Dermalux Tri-Wawe MD -behandling är en avslappnande, smärtfri upplevelse med beprövade humörhöjande effekter. Njut av lite lyxig tid när din hud absorberar det energigivande ljuset för att starta cellregenerering och återställer din lyster.
Eftersom ljuset utlöser en hel rad av hudförbättrande processer, fortsätter de synliga fördelarna även efter att behandlingen är avslutad.
Dermalux Tri-Wawe MD kan också användas i kombination med dina vanliga ansiktsbehandlingar för att förhöja och påskynda resultaten.
Vi skräddarsyr dina behandlingar så att du får maximala resultat!
Kliniskt bevisade våglängder
Dermalux® Blått Ljus 415nm
Antibakteriell
Behandlar plitor, finnar, blemmor utan irritation
Förbättrar hudens klarhet
Lugnande effekt på problemhud
Dermalux® Rött Ljus 633nm
Ökar produktionen av kollagen och elastin
Minskar fina linjer och rynkor
Ökar hudens fuktighetshalt
Jämnar ut hudton och förbättrar spänst
Revitaliserar och återställer lystern
Dermalux® Nära Infrarött Ljus 830 nm
Avancerade hudföryngringsfördelar
Dämpar rodnad och irritation
Minskar åldersfläckar och pigmentering
Återställer hudens hälsa
Perfekt för de mest känsliga och reaktiva huden

Dermalux® Tri-Wave Behandling är unik eftersom vi vid behov kan göra en kombinationsbehandling där vi använder alla tre våglängder som är skräddarsydda för ditt hudtillstånd.
Kurbehandling rekommenderas, prata med din terapeut hur upplägget kan vara för din hud och dina mål.

Ta gärna med dig dina AirPods och njut under tiden av din favoritbok eller lyssna på musik eller radio.
Kom gärna utan makeup / mascara går bra att ha kvar.

Pris  800 kr
Tillägg i tex Ansiktsbehandling, AHA Syra behandling, DermaplanPro/Skallpellpeeling  400 kr

Klippkort 10 ggr   6800 kr  (15%)     680 kr/gång
Klippkort   6 ggr   4320 kr  (10%)     720 kr/gång

Klippkort   3 ggr   2280 kr  ( 5%)      760 kr/gång