Vårt team

circle_left
img

Helena Lindèn

Aukt Huderapeut
Certifierad laserterapeut
[email protected]

Helena är klinikens specialiserade hudterapeut med över 20 års erfarenhet i branschen. Helena är ansluten till SHR (hudterapeuternas riksförbund) och har Cidesco-examen. Hon har dagligen ett tätt samarbete med hudläkarna.
Hos Helena kan du boka tid bl a för ansiktsbehandlingar, peelingar, hårborttagning, radiofrekvensbehandling, Dermapen samt laser och IPL.
img

Berivan Hassan

Estetisk Hudläkare
[email protected]

Berivan är erfaren hudläkare med inriktning på estetik och hudkirurgi. Berivan är utbildad hudspecialist på Gävle Sjukhus och har även arbetat många år i Stockholm inom estestisk hud och kirurgi.
Dr Berivan är ansvarig för bl a injektionsbehandlingar, trådlyft och ögonlocksplastik.
img

Maria Godås

Hudläkare

Maria är hudspecialist och delägare av Wasaklinken. Maria arbetar med medicinska hudpatienter på Specialistläkargruppen Gävle samt med IPL och laser här på Wasakliniken.
img

Ingela Svedberg

Hudläkare

Ingela är hudspecialist och delägare av Wasaklinken. Ingela arbetar med medicinska hudpatienter på Specialistläkargruppen Gävle samt med IPL och laser här på Wasakliniken.
img

Anita Eshraghi

Hudläkare

Anita är hudspecialist och delägare av Wasaklinken. Anita arbetar med medicinska hudpatienter på Specialistläkargruppen Gävle samt med IPL och laser här på Wasakliniken.
img

Knut Thorbjörnsen

Kärlkirurg
img

Maggan Vilund

Diplomerad Massageterapeut

Maggan har många års erfarenhet inom Klassisk behandlande Massage&Spaverksamhet. Vidareutbildad med Lymfmassage och koppning på Axelssons i Stockholm